Verhaallijn

In een universum vol mysteries en wonderen zijn er mensen die dapper genoeg zijn om de waarheid te zoeken. Maak kennis met de Vreden broers en zussen: drie leden van een ongewone familie die op een queeste zijn die hen naar de rand van het heelal zal brengen.

Van de desolate woestenijen van dorre planeten tot de glinsterende steden van oude beschavingen, zullen ze reizen naar werelden die onze wildste verbeelding te boven gaan. Met elke stap die ze zetten, nemen de gevaren toe en worden de mysteries dieper.

Welke geheimen liggen verborgen in de diepten van de ruimte? Welke wonderen wachten degenen die durven de verborgen geheimen van onze planeet te verkennen? De Vreden broers en zussen zullen erachter komen, terwijl ze wonderen tegenkomen die onmetelijk zijn en gevaren die onbegrijpelijk zijn.

Terwijl ze steeds verder van huis reizen, zullen ze de geheimen van het universum en de ware aard van onze plaats daarin onthullen. En met elke nieuwe ontdekking zullen ze sterker, wijzer en vastberadener worden om te slagen.

Maar de reis is niet zonder gevaren. Er zijn mensen die hen koste wat het kost willen stoppen, en vijanden loeren in de schaduwen bij elke beurt. Zullen ze in staat zijn de obstakels op hun pad te overwinnen, of zullen ze ten prooi vallen aan de duisternis die hen dreigt te overspoelen?

De HIS STORY OF THE WORLD-serie is het epische verhaal van deze reis. Een buitenaags verhaal van avontuur, verwondering en de triomf van de menselijke geest over het onbekende.

Sluit je bij hen aan op hun reis en ontdek zelf de geheimen van het universum.