Contact

We houden ervan om in contact te komen met lezers en fans van ons universum. Of je nu vragen of feedback hebt, of gewoon hallo wilt zeggen, we zijn er om naar je te luisteren. Neem contact met ons op via één van de volgende manieren:

Contactformulier
Als je specifieke vragen of berichten hebt, kun je het onderstaande contactformulier gebruiken. Laat ons je naam, e-mailadres en gedachten weten. We zullen zo snel mogelijk reageren. Jullie input is van onschatbare waarde voor ons en we waarderen elke interactie met onze toegewijde lezers.

Sociale media
Blijf op de hoogte van al het laatste nieuws, updates en aankondigingen door ons te volgen op onze sociale mediakanalen. Word lid van onze community op Facebook, Instagram en YouTube om in contact te komen met medefans, te discussiëren over de serie en exclusieve content te krijgen.

E-mail:
Voor directe communicatie kun je ons ook een e-mail sturen op contact@hisstoryoftheworld.com. We horen graag van je en doen ons best om je snel te antwoorden. Of je nu suggesties hebt, vragen over de serie of je enthousiasme wilt delen, we zijn er om te praten.

We hechten veel waarde aan de band die we hebben met onze lezers en fans, en we kijken ernaar uit om van je te horen. Jullie steun houdt ons gemotiveerd en we zijn dankbaar dat jullie deel uitmaken van onze HIS STORY OF THE WORLD gemeenschap.